luni, 25 ianuarie 2010

Picuri de...

... iubire îmi mai doresc, la fel cum îmi doresc câţiva picuri de apă atunci când mi-e sete, la fel cum florile au nevoie de lumină şi apă ca să crească. Îmi doresc să te am aproape de mine, îmi doresc ca şi tu să-ţi doreşti la fel de mult ca şi mine, îmi doresc să stăm pe un câmp, în mijlocul unui lan de grâu, să privim cerul plin de stele, să le numărăm, să-mi spui un sincer te iubesc să te sărut şi să adormi în braţele mele. Şi-mi mai doresc, să te cunosc...

8 comentarii:

  1. Sa cunosti un inger asa cum este el,sa-l ajuti sa se ridice de cate ori cade si-n schimb sa-ti ofere un zambet,ti-ar ajunge?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă acel înger eşti tu, nu, nu-mi ajunge... dar mai mult ca sigur ar da naştere unui zâmbet şi pe buzele mele...

    RăspundețiȘtergere
  3. Celine, mă bucur că ti-am adus un zămbet pe buze.

    RăspundețiȘtergere
  4. cat romantism pe tine...
    impresionant:*

    RăspundețiȘtergere
  5. @celine ce ne-am face fără vise?

    @anonim, ce-ar fi să ne semnăm la sfârşitul unui comentariu,acolo în parantez? Nu de alta dar să ştiu şi eu cu cine am onoarea. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. De la un zambet se nasc multe,multe momente ce nu vor fi uitate.Visele sunt bune atat timp cat nu vrei sa zbori prea sus si sa te pierzi apoi sa te lovesti cazand si sa-ti frangi aripile nemaiputand sa zbori din nou.
    Eu..eu am inceput sa zbor..sa zbor departe,spre o altfel de fericire,nu voi putea fi ingerul tau,cel putin..nu acum.

    R.I.

    RăspundețiȘtergere
  7. Zâmbetul nu am să ţi-l uit mult timp de acum înainte, pentru că îl văd aproape în fiecare zi, deşi, tu eşti acolo eu sunt aici :)

    RăspundețiȘtergere