miercuri, 26 august 2009

Faith


Credinta, religia, este doar un motiv de a separa oamenii din lumea asta, este doar un motiv de a arunca diferite ipoteze despre un om doar cand afli religia lui, e total gresit. Fiecare are libertatea sa isi aleaga ce religie sa urmeze in viata atunci cand considera el, ca cei care l-au botezat la nastere, au ales gresit in locul lui. Am invatat sa nu mai judec oamenii dupa religie, sa nu ii bag pe toti la ingramadeala, nu toti sunt la fel, altii iti respecta credinta ta, altii nu. E total gresit sa ii bagam pe toti in aceeasi oala doar pentru ca nu sunt ortodocsi sau catolici, asta am invatat eu abia acuma la aproape 20 de ani, si imi pare rau ca i-am bagat pe toti in aceeasi oala, pentru ca am intalnit oameni de alta religie, alta decat ortodoxa sau catolica, care m-au ajutat si ma ajuta si pentru asta le multumesc...

3 comentarii:

  1. Religia prin etimologia cuvantului, inseamna re-legarea/reluarea relatiilor/legaturilor intre oameni si divinitate, intre oameni si oameni. Probabil tolerant fiind azi esti un pic mai religios decit ieri.

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos si adevarat ce ai scris.
    si sa nu iti para rau de cum ai fost pana acuma, cum ai gandit sau judecat pentru ca daca nu gandeai cum ai gandit, acuma nu stiai cum e sa gandesti cum gandesti :)..face parte din procesul de evolutie.
    toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. religiozitatea e ca ambalajul, deseori nu spune nimic sau nu are nici o legătură cu conţinutul.

    RăspundețiȘtergere